Směs bílých, černých a pistáciových nugátů 75g
Směs bílých, černých a pistáciových nugátů 75g
Vložte do úst, zavřete oči a vychutnejte si rafinovaný nugát, jednou mléčný, jednou černý nebo ten pistáciový…
Malé nugátové kousky vyrobené v Provence z přísně vybraných ingrediencí a uvařené v kotlíku, k nimž se přidává jemnost bílků vyšlehaných do tuha.
Více
Výrobce: Comtesse du Barry Kód produktu: 51242011 Doprava a platba
Běžná cena 259 Kč. Ušetříte 12% (30 Kč) 229 Kč
Vložte do úst, zavřete oči a vychutnejte si rafinovaný nugát, jednou mléčný, jednou černý nebo ten pistáciový…
Malé nugátové kousky vyrobené v Provence z přísně vybraných ingrediencí a uvařené v kotlíku, k nimž se přidává jemnost bílků vyšlehaných do tuha.
Více
Výrobce: Comtesse du Barry Kód produktu: 51242011 Doprava a platba
Vložte do úst, zavřete oči a vychutnejte si rafinovaný nugát, jednou mléčný, jednou černý nebo ten pistáciový…
Malé nugátové kousky vyrobené v Provence z přísně vybraných ingrediencí a uvařené v kotlíku, k nimž se přidává jemnost bílků vyšlehaných do tuha.
Tato směs představuje nugátové bonbony, které potěší kohokoliv:
- Bílý nugát s mandlemi a medem z Provence: pro milovníky obyčejných nugátů
- Pistáciový nugát: Hojně pistácií a levandulového medu: ideální pro milovníky kvality a přirozenosti.
- Jantarový, plný a křupavý černý nugát, kde síla karamelizovaného medu a velkorysost mandlí vás přenesou do gurmánského víru.
Věděli jste, že:
Výrobce nugátů nevymýšlí recepty pro své výrobky, ale dědí know-how po svých předchůdcích. Být výrobce nugátů znamená více než pouhou profesi, je to umění, které se musí předávat pouze z člověka na člověka. V závislosti na vlhkosti a přísadách je nutné upravit vaření a tempo při výrobě. Nugáty se nevyrábějí stejným způsobem na jaře a na podzim. Med se musí v kotlíku rozpouštět tak dlouho, dokud se mezi prsty nevytvoří malá kulička. Bílky se šlehají v bain-marie s trochou medu, dokud nejsou skvěle nadýchané. Současně se připraví sirup z vody, cukru a glukózy, který musí mít rovněž ideální teplotu. Právě spojení všech těchto prvků ve správný okamžik dodá nugátové hmotě jemnou a vzdušnou strukturu. Když je hmota jasně bílá, přidávají výrobci nugátů například pražené mandle, pistácie, sušené ovoce… podle daného receptu a žádané finální chuti.
Po vyválení hmoty ve velkých formách vyložených nekvašeným chlebem se nugát musí nechat 24 hodin ztuhnout, a teprve poté se krájí na obdélníčky nebo malé čtverečky.
Země původu | Francie |
---|---|
Hmotnost | 75g |
Složení | Mandle 31 %, cukr, glukózový sirup, med z levandule přímořské, pistácie 7 %, květový med CHZO Provence, vaječný bílek v prášku, pistáciová pasta 1,9 %, nekvašený chléb (bramborový škrob, voda, olivový olej), přírodní vanilkové aroma, extrakt z hořkých mandlí. Může obsahovat stopy jiných ořechů, mléka, sóji. |
Mohlo by Vám chutnat 🤩1
