Oilala Extra Virgin Olive Oil Monovariety Peranzana Majolica, Label Altamura, 250ml
Oilala Extra Virgin Olive Oil Monovariety Peranzana Majolica, Label Altamura, 250ml
Olivový olej vyrobený pouze z odrůdy oliv Peranzana se středně intenzivní chutí oliv. Olej pro spotřebitele, kteří hledají olivový olej s jemnou chutí. Více
Výrobce: Oilala Kód produktu: 512612 Doprava a platba
199 Kč
Olivový olej vyrobený pouze z odrůdy oliv Peranzana se středně intenzivní chutí oliv. Olej pro spotřebitele, kteří hledají olivový olej s jemnou chutí. Více
Výrobce: Oilala Kód produktu: 512612 Doprava a platba
Olivový olej vyrobený pouze z odrůdy oliv Peranzana se středně intenzivní chutí oliv. Olej pro spotřebitele, kteří hledají olivový olej s jemnou chutí.
Sklizeň oliv: 2020/2021
Použity pouze italské olivy
Kolekce olejů s etiketami se vzory Majolica
Popis:
Vynikající olivový olej v prvotřídním balení. Pěkná skleněná lahvička 250ml nebo 500ml z tmavého skla a mnoha barevnými grafikami majoliky na etiketě, kterou navrhnul výrobce sám pro tento olej s autentickou chutí.
Tento jedno odrůdový olej Monovariety Peranzana je ideální volbou pro ty, kteří dávají přednost jemnějšímu extra panenskému olivovému oleji se středně výraznou chutí. Je definován jako středně ovocný olivový olej, přesto má svůj vlastní charakter.
Tento olivový olej je vyroben ze 100% z olivové odrůdy Peranzana sklizené mezi říjnem a listopadem každého roku.
Společnost Oilalá garantuje, že olivy jsou do 6 hodin od sklizně předány do procesu listování za studena (25 °C), a tím je zaručena čerstvost zpracovávaných plodů a zachovány organoleptické vlastnosti.
Vychutnejte si v chuti příjemný pocit po bílém ovoci, listovém salátu, a pražených mandlí s lehce pepřovou dochutí.
Nejlépe doprovází mořské plody nebo rybí saláty, vařené ryby, dušené krevety nebo klasičtější pokrmy jako jsou saláty, těstoviny nebo syrová zelenina.
Nutriční hodnoty (průměrné hodnoty na 100 ml):
Energie: 3374 KJ / 821 kcal,
Tuk: 94 g,
z toho nasycené tuky: 14 g,
Sacharidy 0 g,
z toho cukry: 0 g,
Bílkoviny: 0 g,
Sůl: 0 g
Původ oliv: Itálie
Odrůda: 100 % Peranzana
Sklizeň: říjen–listopad
Metoda extrakce: Zpracovává se do 6 hodin od sběru oliv, lisování za studena při 25 °C
Doba spotřeby: 18 měsíců od plnění do lahví
Balení: skleněné láhev
Uchovávejte lahvičku na tmavém a suchém místě

Nekonečná krása olivových olejů
Někteří lidé se olivovému oleji vyhýbají jako čert kříži, aby nenabrali „zbytečné“ kalorie. Jiní naopak tyto oleje zařazují do svých diet pro stimulaci metabolismu.