Musti Nobilis Prosecco DOC Brut 0,75l
Musti Nobilis Prosecco DOC Brut 0,75l
Chuť je svěží, jemná, s vyváženou kyselostí a šťavnatostí, dobře harmonická, s dlouhým a vytrvalým závěrem. Vynikající jako aperitiv, hodí se k předkrmům a delikátním prvním chodům.
Hodí se také k šunce a hlavním chodům z ryb a korýšů. Více
Výrobce: Musti Nobilis Kód produktu: 131512 Doprava a platba
209 Kč
Chuť je svěží, jemná, s vyváženou kyselostí a šťavnatostí, dobře harmonická, s dlouhým a vytrvalým závěrem. Vynikající jako aperitiv, hodí se k předkrmům a delikátním prvním chodům.
Hodí se také k šunce a hlavním chodům z ryb a korýšů. Více
Výrobce: Musti Nobilis Kód produktu: 131512 Doprava a platba
MUSTI NOBILIS je výběr vín, který vyniká atraktivním balením v kombinaci s velmi příznivou cenou. Tento výběr zahrnuje vína
typická pro oblast Veneto, příjemně pitelná, s klasickou, příjemnou, harmonickou chutí, dokonale vyvážená a vhodná pro každou
příležitost.
Hrozny: Glera
Apelace: Prosecco DOC
Oblast: Region Veneto, provincie Treviso
Klima: Mírné a mořem zmírněné. Řetěz Alp chrání před severními větry. Zimy jsou chladné a vlhké, léta horká a dusná s průměrnými výkyvy teplot.
Sklizeň: Druhá polovina září
Doba skladování: 2 roky
Velikost láhve: 750 ml
Teplota servírování: 8-10 °C
- Slámově žlutá barva s jemným a vytrvalým perlením.
- Vůně je jemná a lehce aromatická, s ovocnými tóny připomínajícími hrušku a zelené jablko. Následují květinové tóny akátových květů a vistárie.
- Chuť je svěží, jemná, s vyváženou kyselostí a šťavnatostí, dobře harmonická, s dlouhým a vytrvalým závěrem.
- Vynikající jako aperitiv, hodí se k předkrmům a delikátním prvním chodům. Hodí se také k šunce a hlavním chodům z ryb a korýšů.
VINIFIKACE:
Mošt získaný z měkkého lisování je umístěn do ocelových tanků, kde probíhá statická studená dekantace. Kvašení vybranými kvasinkami probíhá při konstantní teplotě 18 °C a končí za 8-10 dní. Tým enologů vybere nejlepší získaná vína pro zahájení procesu šumění. Následně je víno filtrováno v ocelových tancích s přídavkem sacharózy a vybraných kvasinek pro druhotné kvašení (metoda Martinotti-Charmat) při kontrolované teplotě 14/15 °C. Jakmile víno dosáhne požadovaného tlaku, obsahu alkoholu a cukru, je zchlazeno a stabilizováno za studena (-2 / -3 °C), filtrováno a zkontrolováno před lahvováním.
Mohlo by Vám chutnat 🤩5

Novapalma BIO Prosecco D.O.C. 0,75l

Cielo Prosecco D.O.C. 0,75l


Agustí Torelló Mata KRIPTA Gran Reserva 2011 v dárkovém balení 0,75l

Fettucine all’uovo 250g
