Husí foie gras v bloku z jihozápadu Francie 100g

Husí foie gras v bloku z jihozápadu Francie 100g


Tato husí foie gras mají měkkou a krémovou konzistenci, díky níž se snadno roztírají, a proto jsou ideální na opečené křupavé toasty. Nabízí nasládlou vůni a sytost v každém soustu. Foie gras je pečlivě zpracované podle slavného receptu komtesy du Barry z roku 1954, s patřičným množstvím soli a pepře. Skvělé jako předkrm se sladkým vínem. Husy, ze kterých jsou foie gras vyráběna, jsou chované a zpracovávané na husí farmě v jihozápadní Francii. Více

Výrobce: Comtesse du BarryKód produktu: 51233550 Doprava a platba

569 Kč
Skladem
ks
(6 ks na skladě)

Tato husí foie gras mají měkkou a krémovou konzistenci, díky níž se snadno roztírají, a proto jsou ideální na opečené křupavé toasty. Nabízí nasládlou vůni a sytost v každém soustu. Foie gras je pečlivě zpracované podle slavného receptu komtesy du Barry z roku 1954, s patřičným množstvím soli a pepře. Skvělé jako předkrm se sladkým vínem. Husy, ze kterých jsou foie gras vyráběna, jsou chované a zpracovávané na husí farmě v jihozápadní Francii. Více

Výrobce: Comtesse du BarryKód produktu: 51233550 Doprava a platba

Tato husí foie gras mají měkkou a krémovou konzistenci, díky níž se snadno roztírají, a proto jsou ideální na opečené křupavé toasty. Nabízí nasládlou vůni a sytost v každém soustu. Foie gras je pečlivě zpracované podle slavného receptu komtesy du Barry z roku 1954, s patřičným množstvím soli a pepře. Skvělé jako předkrm se sladkým vínem. Husy, ze kterých jsou foie gras vyráběna, jsou chované a zpracovávané na husí farmě v jihozápadní Francii.

 

Degustační rady:

 Den před ochutnávkou vložte husí foie gras v bloku do chladničky. Dbejte na to, abyste je vyndali až 15 minut před ochutnávkou. Krájejte nebo roztírejte na poslední chvíli, protože naše výrobky neobsahují barviva ani konzervační látky a při styku se vzduchem by povrchově zhnědly, aniž by se změnila jejich chuť.

Parametry
Země původu Francie
Hmotnost 100g
Složení Husí foie gras z jihozápadní Francie, voda, sůl, pepř